Kinderambassadeurs

Woensdag 5. Juli hebben wij een hartverwarmende verrassing afscheidsfeest gekregen van de meiden uit groep 8 en mochten wij zelfs een cheque in ontvangst nemen. Bedankt voor deze fantastische ochtend, wij zijn super trots op jullie!!
Hieronder een gedeelte van hun speech:
”Hallo allemaal wij zijn Emily, Naomi en Eline en wij gaan volgend jaar naar de middelbare school en zijn niet zo vaak meer hier bij Stichting KidsVooruit, en dat vinden wij heel jammer. Want we hebben hier een super leuke tijd gehad, we hebben leuke dingen gedaan en we hebben veel bijgeleerd over de kinderen die we hebben geholpen.
Dus daarom geven wij een afscheidsfeest. Maar wij gaan nog wel wat dingen doen met stichting KidsVooruit want wij zijn Kinderambassadeurs. Dat vinden we echt super, maar wij zijn hier niet alleen gekomen om afscheid te nemen maar ook om wat te geven en daarvoor willen wij Elisabeth naar voren vragen.
Wij zijn heel druk geweest de afgelopen maanden om flessen in te zamelen. We vonden het super om te doen alle mensen waren zo enthousiast, daar zijn we heel blij mee. Wij bedanken alle mensen die hebben geholpen.”

https://www.borneboeit.nl/52865/nieuws/schoolverlaters-verrassen-kids-vooruit

Terug naar nieuws