KinderambassadeursIk ben Emily Hennink, ik ben 12 jaar en mijn hobby’s zijn paardrijden en kinderen met een handicap vooruit helpen. Ik ben er ook super trots op dat ik zover ben gekomen. Ik kwam gewoon een keer gezellig langs bij Elisabeth om te helpen, het was afgelopen dat vond ik heel jammer, want ik wou zo graag nog een keer dus ik vroeg aan Elisabeth of ik nog een keer mocht komen helpen en Elisabeth vond het goed”jeeejjj”. Dus na vaker komen heb ik veel leuke dingen gedaan en nu ben ik zelfs kinderambassadeur, hoe cool is dat?! Dus dat blijft voor altijd mijn ding en ik wil het later als ik groot ben ook gaan doen als werk. Dus goed mijn best doen op school dan kom ik er zeker wel. Verheug me er nu al op. Doei doei

 

 

Hallo allemaal, ik ben Eline Gerritsen en ik ben 12 jaar. Ik help bij stichting KidsVooruit. Ik ging daar elke woensdag heen om kinderen met een beperking te helpen. We doen dan spelletjes en nog veel meer leuke dingen. Maar ik ga jammer genoeg naar de middelbare school. Ik kan daarom misschien niet zo vaak meer bij stichting KidsVooruit helpen. Maar om toch nog wel eens te helpen ben ik kinderenambassadeur geworden. Dat houdt in dat je met speciale dagen en feesten weer met z’n allen bij elkaar komt. En natuurlijk ga je dan ook nog wel gewoon naar stichting KidsVooruit om te helpen. Mijn ervaring bij stichting KidsVooruit is super goed. Het is er namelijk altijd leuk en gezellig. Ik vind het het ook altijd leuk om daar te helpen. En je doet ook super veel leuke dingen. En ik hoop dat ik nog lang kan helpen.

 

 

Hallo ik ben Naomi Hilgeholt(12) en sinds kort kinderambassadeur van Stichting KidsVooruit.

Stichting KidsVooruit zat bij mij in de basisschool Beekpark Borne en ze zochten kinderen die wilden helpen op de woensdagmiddag. Ik heb mij toen aangemeld omdat het mij leuk leek om kinderen met een handicap te helpen. Dit heb ik ruim een jaar gedaan en het was super leuk om te doen. We deden spelletjes, oefeningen in de gymzaal, handoefeningen en yoga.

Toen Elisabeth mij vroeg om kinderambassadeur te worden heb ik direct ja gezegd. Ik vind dit heel belangrijk omdat deze groep kinderen ook aandacht verdient en omdat deze kinderen ook gewoon leuk zijn! Je kan heel gezellig met ze kletsen en te spelen. Ik wil graag helpen om stichting KidsVooruit bekender te laten worden.