Aanmelden

Onze aanmeldprocedure ziet er als volgt uit: 

  1. Wilt u uw kinderen extra ontwikkelingsmogelijkheden bieden middels een van onze begeleidingen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op via het formulier of de ‘bel mij terug’ aanvraag. Onze specialisten zullen u dan zo snel mogelijk benaderen. 
  2. Daarna zullen we gezamenlijk een ontmoetingsgesprek inplannen waarbij onze specialisten en begeleiders met de ouders in gesprek gaan over hun wensen en behoeften voor hun kinderen. Zoals vanzelfsprekend mogen de kinderen hierbij aanwezig zijn.
  3. Afhankelijk van wat de wensen en behoeften zijn, zal u waarschijnlijk een bezoek aan de (huis) arts moeten brengen om een indicatie te krijgen. Wij werken nauw samen met verschillende specialisten en artsen. Bovendien is het mogelijk uw eigen arts in de arm te nemen. 

4.   Wanneer alles in orde is bevonden, kunnen we gezamenlijk een proefdag plannen en de doelstellingen voor de komende periode op papier zetten waarbij de ouders de regie uiteraard in handen hebben. 

5.   De laatste stap betreft het invullen van zorgovereenkomsten en zorgindicaties invullen en deze versturen naar de betreffende instellingen. We zullen u altijd helpen en begeleiden bij de procedures en aanvragen. 

Voor verdere vragen kunt altijd contact opnemen met Elisabeth Hudu. Telefoonnummer: 0629600017. E-mail: info@kidsvooruit.nl